IȘJ Suceava: cinci elevi, șase profesori și patru angajați personal nedidactic diagnosticați cu Covid-19, cursuri suspendate în șase clase din județ

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat, miercuri, 17 februarie, că șase cadre didactice, patru angajați personal nedidactic și cinci elevi din județul Suceava au fost diagnosticați cu Covid-19, iar șase clase au cursurile suspendate și vor desfășura activitatea didactică online.

Au fost diagnosticați cu Covid-19 un elev din învățământul primar, la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava, trei elevi de la învățământul gimnazial, la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava și Școala Gimnazială „Ion Teodorescu” Cotârgași, și un elev de la învățământul liceal la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava.

În cazul personalului din unitățile de învățământ au fost diagnosticați cu Covid-19 doi profesori Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava și Școala Gimnazială Crucea, patru educatori și patru angajați nedidactic la Grădinița cu Program Normal „Luminița” Siret.

Prezența fizică a fost suspendată în șase clase din județ: o clasă de învățământ primar la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava, o clasă de învățământ gimnazial la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava și patru grupe de învățământ preșcolar la Grădinița cu Program Normal „Luminița” Siret.
Mai nouă Mai veche