Sinucidere șocantă la Solca! Un bărbat și-a tăiat venele după ce s-a întors acasă beat și cu piciorul rupt

Duminică, 7 februarie 2021, la ora 08:37, lucrătorii din cadrul Poliţiei Orașului Solca au fost sesizaţi prin 112 de către lucrătorii unui echipaj de ambulanţă despre faptul că Constantin M., de 48 de ani, din oraşul Solca, a fost găsit în locuinţa acestuia fără semne vitale.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul locuiește în oraşul Solca, împreună cu fratele acestuia, însă în imobile diferite.

La fața locului se afla un echipaj de ambulanță care a constatat decesul bărbatului, precum și faptul că acesta era decedat de aproximativ patru ore, aflându-se pe pat şi prezentând o plagă tăiată la nivelul mânii stângi, cât şi o fractură la nivelul gleznei stângi.

Din discuţiile purtate cu fratele bărbatului, a reieşit faptul că Constantin M., s-a întors la domiciliu sâmbătă, aflându-se în stare avansată de ebrietate şi menţionând totodată faptul că şi-a rupt piciorul. Fratele lui a relatat că l-a ajutat pe acesta să se pună în pat, după care i-a făcut focul în soba din cameră. Fiind întrebat dacă doreşte să meargă la spital, Constantin M. a refuzat, spunând că va face acest lucru în dimineaţa zilei următoare.

Duminică, în jurul orei 07:30, fratele său s-a dus în camera lui Constantin M. ocazie cu care a constat faptul că acesta este decedat, având o tăietură la mâna stângă.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, iar cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Gura Humorului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Cu ocazia cercetării la faţa locului a fost identificat un cuţit pliabil tip briceag, la aproximativ un metru de patul în care se afla persoana decedată, lama acestuia prezentând urme dinamice de stratificare cu un lichid de culoare brun-roşcat cu aspect de sânge.

Fratele persoanei decedate a relatat că acesta a afirmat de mai multe ori, în special când se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, că se va sinucide

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, care va fi soluționat procedural de către lucrătorii Poliţiei Oraşului Solca.
Mai nouă Mai veche