Un sucevean și un botoșănean sunt cercetați penal după ce au intrat într-o curte şi au ucis două pisici

Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu şi uciderea animalelor cu intenţie, după ce ar fi intrat în curtea unei familii din Botoşani şi ar fi ucis două pisici, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, cei doi bărbaţi, unul din judeţul Suceava şi unul din judeţul Botoşani, ambii în vârstă de 45 de ani, sunt suspectaţi că "pe 13 septembrie 2020 ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unei femei din municipiul Botoşani, împrejurare în care au distrus un geam al locuinţei, după care au ucis cu intenţie doi pui de pisică ce aparţineau persoanei vătămate".

Bărbaţii sunt, de asemenea, anchetaţi pentru furt şi furt calificat, fiind bănuiţi de comiterea mai multor furturi din sediile unor firme din municipiul Botoşani.

"În urma probatoriului administrat de către poliţişti s-a stabilit faptul că în perioada 13 septembrie 2020- 15 februarie 2021 cei doi bărbaţi ar fi comis mai multe fapte de furt calificat din societăţi comerciale şi din locuinţe de pe raza municipiului Botoşani, bunurile sustrase constând în mai multe sticle de băuturi alcoolice, un televizor LCD, un telefon mobil şi o bicicletă", a precizat Nenişcu.

Ambii bărbaţi au fost reţinuţi, miercuri, de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.