VIDEO Două persoane rănite într-un accident rutier provocat de un șofer care a adormit la volan, la Bucșoaia

Duminică, 7 februarie 2021, în jurul orelor 17.10, Florin Adrian B., de 31 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Toyota Rav4, pe DN 17, în afara localităţii Bucșoaia, având direcţia de deplasare Gura Humorului către Bucșoaia, pe fondul oboselii, a adormit la volanul autoturismului, părăsind banda de circulație a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală-stânga cu autoturismul Opel Astra condus regulamentar de Ionuț H., de 34 de ani, din Botoșani, care circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 26 de ani, din Botoșani, pasager pe scaunul din dreapta faţa a autoturismului Opel Astra, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, și a șoferului autoturismului Opel Astra care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării de îngrijiri medicale, i s-a stabilit diagnosticul „traumatism regiunea toracică posterioară”.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ambii fiind conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a li se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul autorismului Toyota.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche