Ambulanță chemată de polițiști pentru un tânăr depistat băut la volan, căruia i s-a făcut rău în timp ce sufla în etilotest

Duminică, 21 martie, echipajul din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești, în timp ce se afla în serviciul de supraveghere și control trafic pe raza comunei Dărmănești, în jurul orelor 21:20, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe drumul comunal 38C Dănila conducătorul unui autovehicul circula haotic, fiind posibil sub influența băuturilor alcoolice.

A fost oprit regulamentar autoturismul Opel Zafira condus de Alexandru M., de 20 de ani, localnic, și întrucât emana halenă alcoolică s-a încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, însă nu a fost posibil dat fiind faptul că acesta se afla în vădită stare de ebrietate.

Întrucât conducătorul autoturismului i s-a făcut rău, s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate și recoltării probelor biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche