IȘJ Suceava: Cinci clase din Suceava, Milișăuți, Iacobeni și Vicovu de Sus au trecut la învățământ online. Doi elevi și doi angajați din învățământ au fost diagnosticați cu Covid-19 în ultimele 24 de ore

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că în ultimele 24 de ore doi elevi și doi angajați din învățământ au fost diagnosticați cu Covid-19, iar cinci clase au trecut la învățământ online.

Au fost diagnosticați cu noul coronavirus un elev de la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava și un elev de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava.

Teste pozitiv la noul coronavirus au primit și o educatoare de la Grădinița cu Program Normal Milișăuți și un angajat personal nedidactic la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava.

Activitatea în prezență fizică a fost suspendată la o grupă de la Grădinița cu Program Normal Milișăuți, o clasă de la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, o clasă la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, o clasă la Școala Gimnazială „Liviu Suhar” Iacobeni unde învățătoarea este contact cu o persoană testată pozitiv și o clasă clasă de învățământ liceal la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus.
Mai nouă Mai veche