Tânăr reținut în arest după ce a spart o frizerie din Obcini, de unde a furat un televizor

Polițiștii suceveni au continuat cercetările cu privire la furtul calificat comis din frizeria Steel's Barber, situată pe strada Stațiunii din cartierul Obcini al municipiului Suceava.

În baza unui mandat de percheziție domiciliară, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale și o grupă de luptători din cadrul SAS s-au deplasat la o locuință situată pe strada Bistriței din municipiul Suceava, unde l-au identificat pe Dani Geanini Iulius, împreună cu concubina sa. Cu ocazia percheziției domiciliare au fost ridicate mai multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și un televizor care a fost sustras în noaptea de 28 spre 29 ianuarie 2021 din frizeria aparținând Steel's Barber.

În baza mandatului de aducere, Dani Geanini Iulius a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava în vederea audierii în calitate de suspect.

În urma probatoriului administrat în cauză, la 30 martie 2021 a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii fata de Dani Geaninii Iulius pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Mai multe informații: 

Mai nouă Mai veche