Amendă pentru administratorul unui restaurant din Vatra Dornei unde doi clienți au fost găsiți luând masa în interior

La 6 aprilie 2021, la ora 15.20, lucrătorii de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Vatra Dornei, în cadrul planului de acțiune pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 au procedat la verificarea restaurantului Casa Dorneană din municipiul Vatra Dornei, ocazie cu au constatat faptul că în interiorul localului se aflau două persoane care consumau produse alimentare și băuturi, nerespectând astfel Hotărârea nr. 100/05.04.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.

Începând cu 06 aprilie 2021, ora 00:00, prin Hotărârea nr. 100/05.04.2021 s-a dispus pentru municipiul Vatra Dornei, pentru o perioadă de 14 zile, interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, de comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.

În cauză administratorul societății comerciale, un bărbat de 41 de ani, a fost sancţionat contravenţional conform art. 66, lit. b din Legea nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activității economice în interiorul localului, urmând a fi informat DSP Suceava.
Mai nouă Mai veche