Copilaș din Cajvana, la spital cu arsuri pe față și pe mână stângă după ce s-a opărit cu cafea fierbinte

Miercuri, 14 aprilie, la ora 10.30, autoritățile au fost sesizate prin 112 de o femeie din orașul Cajvana despre faptul că fiul acesteia, minor, în vârstă de un an și patru luni s-a ars cu cafea.

În urma discuțiilor purtate cu apelanta a reieșit faptul că în timp ce se afla în bucătăria locuinței împreună cu fiul său, femeia și-a pregătit o cafea pe care a lăsat-o într-un pahar, pe mobilierul aflat în aceeași încăpere, având o înălțime de aproximativ un metru. În timp ce femeia făcea treabă prin bucătărie, fiul acesteia a tras paharul în care se afla cafeaua fierbinte de pe mobilier, aceasta răsturnându-se peste minor provocându-i mai multe arsuri.

La fața locului s-a prezentat un echipaj ambulanțier din cadrul Serviciului de Ambulanță Rădăuți, care i-au acordat primele îngrijiri medicale minorului, stabilindu-i diagnosticul de arsuri termice de gradul 1 și 2 la membrul superior stâng și partea stângă a obrazului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de lucrătorii Poliţiei Oraşului Cajvana sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.
Mai nouă Mai veche