Femeie lovită de o autoutilitară care circula cu spate, pe DJ 208A, la Bosanci

La 6 aprilie 2021, în jurul orei 10.45, Marius C., de 40 ani, din comuna Bosanci, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes pe DJ 208A, în localitatea Bosanci, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat cu partea din spate, un pieton de gen feminin care se afla pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii în vârstă de 45 ani, localnică, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Judeţean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde a primit îngrijiri medicale şi i s-a stabilit diagnosticul preliminar: ,,contuzie bazin, contuzie genunchi stâng”.

Cele două persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare în parte. Ulterior, conducătorului auto i s-a recoltat o mostră biologică de sânge, necesară pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la Secţia UPU a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.
Mai nouă Mai veche