Două colete cu țigări de contrabandă găsite abandonate lângă graniță, la Straja

Polițiștii de frontieră descoperit şi confiscat, la frontiera verde, 1.750 pachete cu ţigări, în valoare de 20.500 de lei, marfă ce urma să fie transportată și comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Luni, 24 mai 2021, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în urma căreia, pe direcţia localităţii Straja, au fost descoperite două colete cu țigări, abandonate în apropierea frontierei de stat.

În urma celor constatate, baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.750 pachete cu țigări, de provenienţă Duty Free, în valoare de 20.500 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea condiscării, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.
Mai nouă Mai veche