Fetiță care se plimba cu rolele pe carosabil, lovită de o mașină la Verbia

Luni, 3 mai 2021, la ora 17:45, Dumitru B., din Grămești, conducea autoturismul VW Golf pe DC 36A din satul Verbia, comuna Grămești, din direcția Bălinești către Botoșenița Mică. La un moment dat 
a observat trei minore care se deplasau în aceeași direcție cu el pe partea dreaptă a drumului comunal. Conform declarației conducătorului auto, una dintre minore se deplasa pe role. În momentul când s-a apropiat de grupul celor trei minore, fata care avea role s-a deplasat brusc către centrul părții carosabile, Conducătorul a efectuat manevra de evitare și a virat puternic în partea stângă însă nu a reușit să evite impactul și a acroșat-o pe minoră cu aripa dreapta față a autoturismului, după care a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în șanțul de pe partea stângă a drumului comunal.

În urma impactului minora a suferit traumatisme ușoare și a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche