Fractură de bază de craniu suferită de un bărbat beat care a căzut pe casa scării, la Marginea

Miercuri, 12 mai 2021, la ora 23:44, Secția de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată de către Spitalul Municipal Rădăuți despre faptul că la aceasta unitate spitalicească a fost adus de către un echipaj al Ambulanței Rădăuți un bărbat care se află în stare comatoasă.

Victima este un bărbat care lucrează la o firmă din Marginea și este cazat în localitate. Miercuri, în jurul orei 19.00, Dan P. a ajuns la reședință, unde a consumat o sticlă de 0,5 litri vodcă și un pet de 2,5 litri de bere, după care în jurul orelor 23:00 a vrut să meargă să își mai cumpere băuturi alcoolice.

În jurul orelor 23:10, Florentin C., coleg cu Dan P., a auzit un zgomot de pe casa scării, iar când a mers să vadă ce s-a întâmplat l-a observat pe colegul său căzut și a văzut că îi curgea sânge din urechi.

La fața locului a sosit un echipaj al Ambulanței Rădăuți, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a preluat și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu fractură de bază craniu, stare comatoasă gradul 3, după care a fost transferat la Spitalul de Urgențe Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche