Moarte suspectă la Vama. Un bărbat a plecat cu mașina de acasă, dar a fost găsit mort în apele râului Moldova

Miercuri, 5 mai 2021, la ora 08.28, Secția de Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în zona Sălătruc – Molid, în apropierea Pensiunii Lidana, în albia râului Moldova, se află cadavrul unui bărbat.

La faţa locului s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat apelantul, precum şi cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 – 55 ani, acesta fiind identificat în albia râului Moldova, cu fața în sus, pe mijlocul cursului de apă.

Cadavrul a fost scos la mal de lucrătorii ISU Câmpulung Moldovenesc aflați la fața locului.

Acesta a fost examinat de tehnicianul criminalist aflat la fața locului, fără a fi identificate urme de violență și nici acte de identitate sau bunuri care să ducă la identificarea persoanei.

În urma investigațiilor desfășurate s-a stabilit faptul că persoana decedată este Petru L., de 56 de ani, din comuna Vama.

Din discuțiile purtate cu soția acestuia, s-a stabilit faptul că bărbatul a plecat de acasă în dimineața zilei de 5 mai 2021, în jurul orelor 07.30, cu autoturismul personal, fără a indica destinația.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și transportat la Morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă efectuarea unei necropsii în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.
Mai nouă Mai veche