VIDEO Petrecere de majorat cu peste 50 de persoane, în Suceava, transmisă LIVE pe Facebook. Polițiștii au intervenit și au aplicat 11 amenzi

Miercuri, 5 mai 2021, în jurul orei 20.28, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Suceava s-au sesizat cu privire la un material video postat pe rețeaua de socializare Facebook din conținutul căruia se observă mai multe persoane care participă la o petrecere posibil într-o curte de pe raza municipiului Suceava, fără a respecta măsurile de prevenire a pandemiei.

În vederea identificării locației, echipajele de ordine publică din cadrul subunității au efectuat verificări în mai multe locații unde exista posibilitatea să locuiască familii de etnie rromă, respectiv pe strada Mirăuți, strada Nicolae Labiș, strada Semicercului, strada Tăbăcarilor, strada Cărămidarilor și strada Cernăuți din municipiul Suceava.

În urma verificărilor, la ora 21.05, pe strada Cernăuți a fost recunoscută locuința care apare în filmare și totodată s-au putut observa în curte cinci persoane.

După declinarea calității, li s-a solicitat persoanelor respective să se legitimeze. Elena B. a fost întrebată despre evenimentul care a avut loc în curtea sa, iar aceasta a precizat că au sărbătorit faptul că nepoata sa a împlinit vârsta de 18 ani.

În urma verificărilor făcute și a vizionării clipului video s-a reușit identificarea a 11 persoane, dintre care Elena B., în calitate de organizator, persoanele în cauză fiind sancționate conform art. 67, alin. 2, lit. c din Legea 55/2020.

Mai nouă Mai veche