Accident de muncă în Burdujeni! Un bărbat și-a tăiat mâna în timp ce monta panouri solare

Luni, 28 iunie 2021, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către UPU Suceava despre faptul că la unitatea primiri urgenţe s-a prezentat Zoltan S., din Oradea, având o tăietură la antebraţul stâng.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că sus numitul este angajat al firmei SC Energy Oradea SRL, având ca obiect de activitate montarea de panouri solare.

În jurul orelor 19.00, cel în cauză executa lucrări de montare a unor panouri solare în municipiul Suceava, pe strada Eusebiu Camilar. La un moment dat, fiind urcat pe o scară, s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu braţul stâng într-o tablă a acoperişului casei, suferind o tăietură la antebraţ. A fost transportat cu un autovehicul aparţinând firmei unde lucrează la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale stabilindu-se că prezintă o tăietură antebraţul stâng.

Cercetările vor fi continuate sub aspectul infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.

Evenimentul a fost anunţat telefonic la ITM Suceava.
Mai nouă Mai veche