Bărbat cu multiple fracturi și traumatisme după ce a căzut dintr-un cireș din curtea școlii din Costișa

Duminică, 27 iunie 2021, la ora 10:10, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut dintr-un cireș în localitatea Costișa.

Cu ocazia intervenției la fața locului pentru verificarea aspectelor sesizate s-a stabilit faptul că numitul Gabriel  C., de 45 de ani, în timp ce culegea cireșe, fiind urcat într-un cireș situat pe domeniul public din imediata vecinătate a Școlii Generale Costișa, fără a fi însoțit de alte persoane, a căzut accidental din copac, de la o înălțime de circa cinci metri, suferind leziuni.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care i-a acordat victimei primul ajutor și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare.

Conform diagnosticului prezumtiv stabilit de echipajul SMURD, bărbatul a suferit următoarele leziuni: „suspiciune fractură col femural, contuzie toracică abdominală stânga și traumatism cranio-facial”.

Față de cele constatate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.
Mai nouă Mai veche