Femeie de 84 de ani, dispărută de două zile din Udești, găsită pe treptele catedralei din Vatra Dornei

Joi, 24 iunie 2021, la ora 00.42, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană de sex feminin se află pe scările Catedralei Sf. Treime din municipiul Vatra Dornei. În urma sesizării, echipajul de ordine publică a identificat-o pe Aneta David, de 84 ani, din Udești, față de care s-a emis în data de 22 iunie 2021 dispoziție de urmărire.

În cauză s-a stabilit că în seara zilei de 21 iunie femeia a plecat de la domiciliul din comuna Udești, sat Rușii-Mănăstioara, și s-a deplasat cu trenul în municipiul Vatra Dornei, iar conform celor declarate de către aceasta, a reieșit faptul că din data de 22 iunie 2021 se află în municipiul Vatra Dornei și în tot acest timp a stat în zona parcului și în alte locuri retrase.

Aceasta a relatat că în perioada în care a fost plecată nu a comis și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar plecarea sa voluntară de la domiciliu a fost motivată de faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu familia în ziua plecării.

Lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ipotești au anunţat familia pentru a o preluat pe femeie.

S-a dispus revocarea urmăririi.
Mai nouă Mai veche