Șofer beat care a intrat cu BMW-ul pe contrasens în giratoriul din centrul Rădăuților, blocat în trafic de o mașină de poliție

Duminică, 27 iunie 2021, la ora 00.05, patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, deplasându-se către strada 1 Mai, a observat un autoturism BMW care circula pe strada 1 Mai spre strada Piața Unirii și a pătruns pe contrasens în sensul giratoriu de la intersecția străzilor 1 Mai - Ion Nistor - Putnei - Piața Unirii.

Polițiștii au blocat autoturismul care venea din sens opus. La volan a fost identificat Valentin G., de 40 de ani, localnic, care emana halenă alcoolică, fiind vizibil aflat sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde s-a încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, însă a refuzat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea de probe biologice, loc în care acesta a refuzat să-i fie prelevate probe biologice de sânge, în prezența medicului de gardă.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul de prelevare de mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei”.
Mai nouă Mai veche