Un bărbat din Moldova Sulița a murit după ce a căzut din picioare și s-a lovit la cap

Luni, 14 iunie 2021, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați telefonic de reprezentanții Spitalul Județean Suceava despre faptul că duminică, 13 iunie 2021, la ora 01.00, a survenit decesul pacientului Radu V., de 46 de ani, din Moldova Sulița, ca urmare a unor leziuni suferite în data de 8 iunie 2021, în locuința de domiciliu.

Din primele cercetări și investigații rezultă că bărbatul a fost preluat de acasă de un echipaj al ambulanței, în cursul zilei de 8 iunie 2021, a fost internat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc și ulterior transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral mediu, hematom subdural acut fronto-temporo-parietal drept, fronto-temporal stâng”.

Tot din cercetări rezultă că cel în cauză suferea de epilepsie și era consumator cronic de băuturi alcoolice, iar la 8 iunie 2021 a fost găsit în locuință, mai multe leziuni provenite de la o cădere de la același nivel. Nu există suspiciuni privind cauzele de producere a decesului.

S-a înregistrat dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă”, fără a exista suspiciuni privind săvârșirea vreunei fapte penale în legătură cu decesul, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Postului de Poliție Moldova-Sulița.
Mai nouă Mai veche