Accident de muncă la fabrica Lovers din Fălticeni

Miercuri, 14 iulie 2021, ora 13.10, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au fost sesizaţi de către un asistent medical în cadrul Spitalului Municipal Fălticeni despre faptul că Viorica C., de 31 de ani, din comuna Baia, a fost victima unui accident de muncă.

Femeia este angajată a SC Lovers SRL cu sediul în Fălticeni. Miercuri, în jurul orei 12.30, femeia își desfășura activitatea în cadrul societății unde este angajată la o mașină de fixat capsele când din neatenție una din capse i-a sărit peste degetul arătător de la mâna dreaptă

Femeia a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni. Din primele verificări s-a stabilit că femeia prezintă „plagă police drept, accident de muncă”. Reprezentanții fabricii au luat legătura telefonic cu reprezentatul ITM care urmează să se deplaseze la sediul firmei pentru efectuarea verificărilor care se impun.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche