Conductă de gaz ruptă de o mașină condusă de un bărbat beat și fără permis, la Frasin

Marți, 6 iulie 2021, la ora 07:50, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe strada Bisericii din orașul Frasin s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, respectiv cu distrugerea unei conducte de gaz, în care a fost implicat un autovehicul.

Reprezentanții Delgaz Grid SA au întrerupt furnizarea de gaz și au intervinit pentru remedierea distrugerilor.

A fost identificat Cristian D. care a declarat verbal că el a condus autoturismul Ford pe strada Bisericii și pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice şi a lipsei de experienţă în conducere, pentru că nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule, a acroșat lira de gaz din dreptul unei locuințe, avariind-o.

S-a procedat la verificarea în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere din România, ocazie cu care s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Mai nouă Mai veche