Desfășurare impresionantă de forțe pentru căutarea unui bărbat care a dispărut din Spitalul Județean Suceava. Persoana dispărută a fost găsită pe marginea unui drum din Chilișeni

Vineri, 2 iulie 2021, la ora 17:45, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Suceava cu privire la faptul că tatăl său, Mihai Grigoraș, de 80 ani, a plecat de la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în jurul orelor 13.15 și a dispărut.

Din verificările efectuate a reieşit că în dimineața zilei de vineri, în jurul orelor 09.00, bărbatul a fost dus de fiul său la Spitalul Județean de Urgență „Sf Ioan cel Nou” Suceava în vederea efectuării unor analize medicale.

În jurul orelor 13.30, fiul a mers pentru a vedea care este situația tatălui său, ocazie cu care nu l-a mai găsit. Împreună cu membrii familiei l-au căutat prin spital și împrejurimi, având în vedere că acesta are ocazional pierderi de memorie, dar nu l-au găsit.

În urma investigațiilor și căutărilor efectuate pe raza municipiului Suceava de către efectivele din cadrul BOP și SPR 9 Scheia s-a stabilit faptul că persoana dispărută s-a deplasat la autogara Suceava, de unde cu un microbuz a ajuns pe raza comunei Udești.

Verificările au fost continuate de către lucrătorii Secției de Poliție Rurală Ipotești, stabilindu-se faptul că bărbatul s-a deplasat spre pădurea Udești, cu intenția de a ajunge la domiciliu, în comuna Vulturești.

Au fost efectuate căutări pe raza comunei Udești, au fost vizionate înregistrări ale camerelor de supraveghere de pe raza comunei Udești și efectuate căutări la care au participat echipaje din cadrul Secțieie de Poliței Rurală Ipotești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, fiind solicitate în sprijin și forțe suplimentare. Astfel, în jurul orelor 22:10, patrula din cadrul Secției de Poliție Rurală Ipotești a identificat persoana dispărută pe raza satului Chilișeni, comuna Udești, în afara părţii carosabile a DJ 208A.

Aceasta a fost condus la sediul postului de poliție Udești și predat membrilor familiei.

Bărbatul a declarat verbal faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni.
Mai nouă Mai veche