Dosar penal pentru o femeie care vindea haine de firmă contrafăcute la Festivalul „Întâlniri Bucovinene” din Câmpulung Moldovenesc

Duminică, 25 iulie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Suceava au fost sesizați cu privire la faptul că pe Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc o persoană de sex feminin oferă spre vânzare trecătorilor diverse articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

În urma cercetărilor,  a fost identificată Niculina S., de 48 de ani, din comuna Brăhăiești, județuș Tulcea, care oferea spre vânzare trecătorilor diverse articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, pe care le avea expuse pe o tarabă. În urma examinării tuturor mărfurilor, s-a constatat că femeia deținea în vederea comercializării 54 tricouri de diferite culori, mărimi și modele având inscripțiile ADIDAS, PUMA, NIKE, două geci de culoare albastre cu inscripția TOMMY HILFIGER, 14 perechi de pantaloni scurți de diferite culori, mărimi și modele, cu inscripțiile ADIDAS și PUMA, cinci perechi de blugi de diferite culori, mărimi și modele cu inscripția DIESEL, ARMANI și HUGO BOSS și 30 de perechi de pantofi sport de diferite culori, mărimi, modele cu inscripțiile NIKE, pentru care nu se deținea produse de proveniență.

Existând suspiciunea cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de Legea 84/1998 modif. privind mărcile și indicațiile geografice, respectiv „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, s-a întocmit dosar penal.
Mai nouă Mai veche