Explicațiile Gărzii Forestiere Suceava după ce șeful Mihai Gășpărel i-a trimis o fotografie dezbrăcat și mesajul „Te iubesc” lui Tiberiu Boșutar

Afaceristul Tiberiu Boșutar a publicat o captură a unui mesaj primit pe WhatsApp de la șeful Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Gășpărel. În imagine poate fi observat Mihai Gășpărel pe plajă, fără haine. Fotografia este însoțită de mesajul: „Unii își țin rontunjimile la soare. Te iubesc”.

Garda Forestieră Suceava a trimis un comunicat de presă încearcă să explice situația:

„Având în vedere articolele apărute în presă prin care se încearcă denigrarea inspectorului șef al Gărzii Forestiere Suceava, cu folosirea unui fragment, scos din context, dintr-o conversație privată purtată de către acesta cu activistul de mediu T. Bosutar în luna august 2017, dorim să facem următoarele clarificări:
  • Domnul T. Bosutar a dat publicității un fragment din conversația purtată în luna august 2017 prin intermediul unei rețele de socializare, având cunoștință de faptul că mesajele transmise de inspectorul șef al Gărzii Forestiere Suceava, ce fac obiectul articolului de presă, erau eronat postate în conversația dintre cei doi, acestea fiind de fapt adresate soției inspectorului șef. Deschiderea și modul prietenesc prin care inspectorul șef a încercat să-și scuze greșeala de a posta aspecte ce privesc spațiul personal al acestuia fac obiectul unei campanii purtate în spațiul public menite să discrediteze persoana acestuia. Acestea sunt scoase din context și interpretate tendențios cu scopul de a compromite prin orice mijloace persoana domnului Mihai Gășpărel. Din păcate, aceste campanii de compromitere publică a unor funcționari publici, folosind aspecte din viața privată, fără niciun alt argument care să privească capacitatea și pregătirea profesională, au devenit principala metodă prin care buna credință a societății civile este indusă în eroare.
  • Reiterăm pe această cale convingerea de a continua și intensifica demersurile și procedurile legale menite să stopeze și să pedepsească orice încălcare a legislației silvice, indiferent de amploarea și mijloacele prin care se încearcă denigrarea și încercările de compromitere a probității morale ale conducerii și colectivului Gărzii Forestiere Suceava”.
Mai nouă Mai veche