Tendinţele 2021 în materie de nunţi



Perioada de pandemie prin care a trecut întreaga lume a pus pauză organizării de evenimente, în special în ceea ce le privește pe cele cu foarte mulți invitați, cum sunt de exemplu nunţile. Astfel ca majoritatea tinerilor care aveau stabilită data nunții în această perioadă au fost nevoiți să își amâne fericitul eveniment.

Din fericiere, vara anului 2021 a adus și vești bune, autoritățile relaxând o mare parte din măsurile luate iniţial pentru prevenirea extinderii virusului, printre care se aflau și măsurile cu privire la organizarea evenimentelor. Astfel ca tot mai mulți dintre cei care și-au anulat nunta anul trecut s-au hotărât să facă marele pas în acest an.

Cu toate că timpul pentru organizarea unui astfel de eveniment este unul destul de scurt, tinerii fac tot posibilul pentru a avea parte de un eveniment așa cum au visat. Prin urmare, publicațiile – fie în format fizic, fie din mediul online – de specialitate, dar nu numai, au adunat informații despre cele mai noi trenduri în materie de nunţi.

Decorul și stilul nunţilor din 2021

Cu toate că primul lucru la care se gândesc tinerele care doresc să facă cel mai important pas din viața lor, nunta, este reprezentat de rochii de mireasă, odată ce au stabilit data marelui eveniment, acestea își dau seama că și alte aspecte legate de nuntă sunt la fel de importante.

Primele decizi pe care trebuie să le ia mirii când încep să își organizeze nunta sunt alegerea stilului și formatului nunții. Astfel că tendinţele 2021 din acest punct de vedere se bazează pe readucerea în prim plan a valorilor familiei și respectării tradiţiilor, nunţile din acest an având un număr limitat de invitați, ceea va contribui la crearea unui atmosfere intime și familiale.

În plus, nunţile cu tematice de vacanța sunt înlocuite cu ceremonii în stil clasic, al căror accent este pus pe decor și aranjamentele florale. Cum tendinţele generale ale anului 2021 se bazează pe idei cât mai eco și apropiate de natură, acestea au influența și în sectorul nunţilor. Prin urmare, un decor realizat din materiale naturale, neprelucrate, și cu aranjamente florale voluminoase, adunate într-un mod natural și neglijent va fi în pas cu noile trenduri.

Rochiile de mireasă la modă în 2021

Tendinţele anului 2021 în ceea ce privește rochii de mireasa în Suceava mențin în top ţinutele elegante, care nu se demodează niciodată, precum și cercurile care dau volum rochiilor, rochii cu parte de jos realizată din plasa aranjată în multistraturi, tull, organza sau tafta.

Un accent specific acestui an însă este reprezentat de mânecile bufante, care pot transforma chiar și cea mai modestă rochie într-una cu aspect regal. De asemenea, mânecile din dantela delicată, umerii goi, detalii pufoase care împodobesc umerii, pieptul său talia miresei sunt și ele în trendurile anului 2021.

Totodată, pentru miresele non-conformiste sau îndrăzneţe sunt recomandate rochii scurte – mini sau midi, din dantela – sau chiar un costum elegant, ori rochii clasice, însă cu un decolteu revelator, cele cu decolteuri îndrăzneţe în formă de „Y” se regăsesc în colecţiile multor creatori.
Mai nouă Mai veche