ACET a amânat pentru ora 23:00 termenul pentru reluarea furnizării apei în Suceava, Moara și Șcheia. La Ipotești, joi dimineață

Compania ACET Suceava a anunțat că din cauza unor dificultăți întâmpinate și a condițiilor meteorologice nu a putut respecta termenul anunțat inițal pentru reluarea furnizării apei potabile pentru municipiul Suceava și comunele Moara, Șcheia și Ipotești.

Noul termen anunțat de compania ACET este miercuri, ora 23:00. Pentru comuna Ipotești se estimează că furnizarea apei potabile va fi reluată abia joi dimineață.

„Datorită dificultăților întâmpinate la remedierea avariei apărute la conducta magistrală Ø800 PREMO de la Berchișești motivate de condițiile meteorologice (ploaie abundentă) din zonă, nu putem asigura reluarea alimentării cu apă în municipiul Suceava și comunele Ipotești, Moara și Șcheia de la ora 19:00 preconizată în comunicarea anterioară.

Se estimează în jurul orei 23:00 încărcarea magistralei și deschiderea sistemului de distribuție de la rezervoarele din Sf. Ilie. 

Menționăm că reluarea furnizării în comuna Ipotești va fi posibilă în dimineața zilei de 19 august 2021 întrucât este necesară umplerea rezervoarelor din care se face alimentarea consumatorilor deserviți de acestea”, a transmis conducerea ACET Suceava.

Amintim că furnizarea apei potabile a fost întreruptă în municipiul Suceava și comunele Moara, Șcheia și Ipotești din cauza unei avarii apărută în apropierea stației de captare de la Berchișești.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.