Cinci sute de suceveni primesc pachete cu alimente și produse de igienă de la Uniunea Europeană. Produsele sunt distribuite la Orizont Plaza, în Burdujeni

În cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), începând de marți, 17 august 2021, va începe distribuirea pachetelor cu produse de igienă și produse alimentare. 

Categoriile de beneficiari ale acestor produse sunt:
  • Persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare: 123 persoane beneficiare (produse de igienă + produse alimentare – 246 cutii);
  • Familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare: 373 persoane beneficiare (produse de igienă + produse alimentare - 746 cutii).

În total, pe liste inițiale vor fi distribuite 496 pachete cu produse de igienă și 496 pachete cu produse alimentare , urmând ca diferența, pe liste suplimentare, să o primească persoane cu handicap si alte categorii de persoane care se află în situații deosebite de vulnerabilitate.

Pachetele vor fi distribuite la SC Consuc SA, clădirea Orizont Plaza din Suceava, str. Calea Unirii, nr.37, fostul magazin Billa, pe baza actului de identitate, zilnic, între orele 09:00-14:00. 

Relații la Primăria Burdujeni la telefon 0230 516 445.

Activitatea de distribuire se va desfășura cu respectarea măsurilor generale de prevenire și protecție împotriva virusului COVID-19.
Mai nouă Mai veche