FOTO Șoferul care a provocat accidentul de la Marginea era beat la volan. Doi copii și un adult au fost răniți

Miercuri, 25 august 2021, în jurul orelor 21:11, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în comuna Marginea, un localnic de 38 de ani a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 34 de ani din judeţul Satu Mare.

Din accident a rezultat rănirea unui bărbat de 72 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Alți doi copii, de 4 și 6 ani, au fos transportați la spital pentru îngrjiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din judeţul Satu Mare şi 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului din comuna Marginea, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche