Interlopul Cimpa a fost amendat de Poliția Locală pentru că și-a betonat locul de parcare și trebuie să aducă terenul la starea inițială până la 31 august

Interlopul Cătălin Cimpoiași „Cimpa" a fost sancționat de Poliția Locală Suceava după ce a betonat locul de parcare pe care și l-a „rezervat” în cartierul George Enescu al municipiului Suceava.

Cătălin Cimpoiași a început, luni după amiază, să betoneze un loc de parcare situat lângă blocul 129 de pe Aleea Jupiter din municipiul Suceava. Cimpa a adus o remorcă de prundiș, o betonieră și împreună cu mai multe persoane a cofrat locul de parcare și a început să toarne beton.

Pe „șantier” a ajuns și un echipaj al Poliției Locale care i-a cerut beneficiarului să prezinte autorizațiile necesare pentru intervenție pe spațiul public. Pentru că nu a putut să demonstreze că lucrările sunt autorizate, Cătălin Cimpoiași a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.000 de lei. Totodată, i s-a impus să aducă terenul la starea inițială până cel târziu la 31 august 2021.

Cătălin Cimpoiași este unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Suceava și are la activ mai multe condamnări pentru fapte cu violență, printre care șantaj, lipsire de libertate, tulburarea liniștii și ordinii publice și lovirea sau alte violențe.

Mai multe informații: 

Mai nouă Mai veche