Peste 23.000 de spectatori la evenimentul Povești Medievale de la Cetatea de Scaun a Sucevei. Încasări de aproape 170.000 de lei

În perioada 13-15 august 2021, a avut loc manifestarea Povești medievale la Cetatea de Scaun a Sucevei, organizată de Muzeul Național al Bucovinei, cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava.

În cele trei zile, au fost spectacole cu foc, plimbări cu cai, şcoli de lupte, teatru şi concursuri pentru copii, muzică medievală, tir cu arcul, ateliere de gastronomie medievală, de artă textilă, fierărie, pielărie, dulgherie, caligrafie, ateliere de magie, dansuri medievale, facepainting medieval, baloane uriașe de săpun, meșteri artizani, cursuri de șoimărit.

Cei care au vizitat Cetatea în perioada 13 - 15 august 2021, au vizionat piesa de teatru „Apus de Soare” în distribuția Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani, dar și concertul Trupei Hara, de pe zidurile Cetății de Scaun.

Chef Cătălin Scărlătescu a gătit delicii culinare cu savoare medievală.

Au pășit pragul Cetății și au fost alături de noi 23.710 de vizitatori iar încasările obținute din vânzarea biletelor au fost de 167.800 lei.
Mai nouă Mai veche