S-a răsturnat cu un BMW furat în pârâul Sălătruc, la Molid. O tânără a suferit fracturi de umăr și gambă

Marți, 10 august 2021, personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava a sesizat Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat Ioana Ț., din Siret, care a relatat că a fost implicată într-un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că marți, în jurul orei 03:00, Radu L., din Mușenița, în timp ce se afla la pensiunea Lidana din Molid, comuna Vama, împreuna cu Ioana Ț., din Siret, și Ovidiu P., din Bacau, a folosit vehiculul marca BMW care îi aparținea celui din urmă, dupa ce a primit în prealabil cheile de la proprietar doar pentru a lua niște bunuri din vehicul.

Astfel, Radu L. a condus autoturismul BMW, având-o pasageră pe Ioana Ț., pe drumul forestier Sălătruc de pe raza satului Molid, comuna Vama, iar în timp ce se deplasa către pensiune a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în pârâul Sălătruc.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde a fost diagnosticată cu fractură de gambă și de umăr.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt în scop de folosință” si „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche