VIDEO Două persoane rănite după un accident cu motocicleta, la Dănila

Două persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce motocicleta pe care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, pe E85 / DN2, în localitatea Dănila din județul Suceava. 

Accidentul în care a fost implicată o motocicletă, cu două persoane, s-a produs miercuri, în jurul orei 16:30, în localitata Dănila, comuna Dărmănești, județul Suceava. Cele doua persoane de pe motocicletă au suferit leziuni. 

Au intervenit pompierii militari cu o autospecială și ambulanța SMURD TIM, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. 

La locul accidentului, înainte de sosirea echipajelor de intervenție, a oprit plutonierul adjutant-șef Radu Bîrleanu, aflat în timpul liber. Acesta, împreună cu fiul său, Iustinian, care este voluntar ISU Suceava, au asistat pe unul dintre cei doi răniți. Iustian a ținut umbrela, pentru a proteja victima de ploaia torențială, iar Radu a imobilizat capul rănitului, pentru protecția coloanei cervicale. Anterior, pompierul a sunat în Dispeceratul ISU-SAJ, prin 112, și a dat toate detaliile necesare medicului coordonator pentru ca acesta să decidă asupra tipului de echipaje care urmau a fi trimise la locul accidentului.

Ambele persoane rănite erau conștiente și au fos transportate la UPU Suceava cu ambulanțele SMURD și SAJ.

Mai nouă Mai veche