Alarmă de incendiu la UPU Suceava! Medicii au simțit miros de fum într-o cameră de resuscitare. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale și două ambulanțe SMURD

Dispeceratul pompierilor militari a fost anunțat vineri, 15 octombrie, în jurul orei 17:00, despre faptul că se simte miros de fum într-un salon, cameră de resuscitare, din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Militarii s-au deplasat cu patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și B2).

La fața locului, nu s-a identificat nicio sursă de fum. Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienți din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spațiul și instalațiile electrice și de oxigen, fără să fie identificate probleme.

Pompierii au instruit personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, iar acesta va monitoriza îndeaproape zona respectivă, pentru a preîntânpina eventuale situații de urgență.
Mai nouă Mai veche