Doi sudanezi care au trecut ilegal granița, găsiți de polițiști pe o stradă din Siret

Duminică, 17 octombrie 2021, în jurul orei 02.20, patrula de serviciu din cadrul Poliției orașului Siret, în timp ce își desfășura activitatea de patrulare pe raza localității, a depistat pe strada Alexandru cel Bun două persoane necunoscute de sex masculin. În urma interceptării, s-a constatat faptul că cele două persoane sunt imigranți, probabil din Sudan.

Persoanele în cauză nu dețineau asupra lor pașapoarte sau alte documente de identitate.

În urma verificărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că cele două persoane sunt originare din Sudan, au 23 și, respectiv, 32 de ani, și au intrat în România din Ucraina, pe frontiera verde, în data de 17 octombrie 2021, urmând a se deplasa în municipiul București.

S-a luat legătura cu lucrătorii Poliției de Frontieră din cadrul Sectorului Poliție de Frontieră Siret, care s-au deplasat la fața locului și au efectuat verificări cu privire la zona de frontieră prin care cele două persoane au pătruns pe teritoriul țării.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalul cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
Mai nouă Mai veche