IȘJ Suceava continuă campania pro-vaccinare în școlile din județ. 25 de elevi au fost vaccinați, joi, la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni

ISJ Suceava continuă inițiativa „Vaccinare și responsabilitate”, demarată în colaborare cu DSP Suceava, prin susținerea unor campanii de vaccinare în școli.

Joi, 21 octombrie 2021, Caravana Vaccinării a ajuns la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni. 25 de elevi cu vârste cuprinse între 15-18 ani din cadrul acestui colegiu s-au vaccinat cu prima doză, alături de patru profesori și doi angajați din rândul personalului nedidactic.

Cu această ocazie, inspectorul școlar general Grigore Bocanci a precizat că „în perioada actuală, se impune, mai mult decât oricând, realizarea unor demersuri concrete de susținere a campaniei de vaccinare, atât printr-o informare corectă, cât și prin puterea exemplului. Vaccinarea este cea mai importantă măsură sanitară de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2. În această perioadă a pandemiei de COVID-19, vom fi prezenți și vom sprijini cât mai multe campanii de vaccinare în școli, alături de celelalte măsuri de asigurare a siguranței sanitare”.

Prezent la activitate, inspectorul școlar general adjunct, Nicolae Ciprian Anton a menționat că „pentru prezența fizică a elevilor la școală este nevoie de intensificarea procesului de vaccinare. Felicit elevii, dar în acelați timp multumesc și părinților pentru acordul dat privind decizia de vaccinare”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.