Nervos că a pierdut banii la păcănele, a început să lovească aparatele de la Imperial și a fugit înainte să vină poliția

Marți, 5 octombrie 2021, la ora 22:57, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că la Imperial un bărbat distruge aparatele de joc.

A fost identificat apelantul, angajat al RPG, care se afla în timpul serviciului în interiorul sălii de jocuri de noroc Main Games SRL de pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul, iar la un moment dat un bărbat pe nume Răzvan C. a dat cu pumnii în două aparate de joc, în urma acestei acţiuni sărind două butoane de la respectivele aparate.

Apelantul a relatat faptul că bărbatul în cauză era nervos întrucât a pierdut bani şi a părăsit zona până la apariţia echipajului de poliţie.

S-a luat legătura telefonic cu administratorul locaţiei, iar acesta nu a dorit să formuleze plângere penală, întocmindu-se proces-verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de lucrători de poliție din cadrul Poliţia Municipiului Suceava.
Mai nouă Mai veche