VIDEO Patru bărbați au murit într-un Audi cu volan pe dreapta care s-a izbit în șanț, pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți

Joi, 14 octombrie 2021, în jurul orei 14.45, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Rădăuți s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a unei a patra persoane.

S-a stabilit că un barbat de 29 de ani, din municipiul Rădăuți, a condus un autoturism prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă pe o porțiune de drum drept, iar din motive care urmează sa fie stabilite în anchetă a părăsit partea carosabilă și a lovit violent șanțul din stânga.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 29 de ani, precum și decesul unui bărbat de 39 de ani din Dornești și a unui bărbat de 32 de ani cu dubla cetățenie română-ucraineană. De asemenea, un alt bărbat de 36 de ani cu dublă cetățenie română-ucraineană a fost transportat la spital cu rani grave.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se preleva probe biologice de sânge de la șofer în cadrul necropsiei pentru stabilirea alcoolemiei.

UPDATE: Joi seară, cel de-al patrulea bărbat a murit la Spitalul Județean Suceava.

Mai nouă Mai veche