Candidații amânați în perioada 23 iunie - 15 octombrie vor susține proba de traseu pentru permisul auto sâmbătă, 13 noiembrie

În perioada 23 iunie 2021 - 15 octombrie 2021, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava s-au susținut doar parțial examinări la proba practică, la toate categoriile, din cauza numărului insuficient de examinatori. Din acest motiv, s-au înregistrat zilnic candidați care au fost reprogramați, unii dintre aceștia aflându-se în situația de a le expira termenul de valabilitate al dosarului. 

În prezent, intervalul de timp între examinarea teoretică și cea practică a ajuns la șase luni. Mai exact, acum se fac programări pentru luna mai 2022.

În acest context, a fost adoptată decizia de a se organiza o sesiune suplimentară de examinare la proba practică. 

Prin ordin al prefectului județului emis în data de 10 noiembrie 2021, candidații care nu au putut susține proba practică de traseu în perioada 23 iunie 2021 - 15 octombrie 2021 pentru categoriile și subcategoriile A, B, C, D și E au fost reprogramați pentru data de 13 noiembrie 2021.
Mai nouă Mai veche