Femeie bătută cu cureaua de soțul beat, la Bilca. Polițiștii l-au evacuat din locuință și i-au făcut dosar penal

Luni, 8 noiembrie 2021, la ora 23:50, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați direct de către o femeie din comuna Bilca, județul Suceava, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul ei.

Femeia împreună cu soțul ei, fiica sa, ginerele cât și cu mama sa. În seara zilei de luni, în jurul orei 23:20, în timp ce se afla în locuință, femeia a fost lovită de mai multe ori cu o curea la nivelul mebrului superior drept de către soțul ei Milică B., suferind astfel echimoze.

Polițiștii l-au identificat pe bărbat, care se afla sub infuența băuturilor alcoolice și care a relatat faptul că nu a lovit-o pe soția sa.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei. Din acest motiv față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil pentru perioada 9-14 noiembrie 2021, bărbatul fiind obligat să părăsească temporar imobilul de domiciliu și având interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de o sută metri față de soția sa. Bărbatul a declarat că va locui în această perioadă la domiciliul mamei sale.

Persoana vătămată a formulat plângere împotriva soțului, în cauză fiind întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” faptă prev. și ped. de art. 199, alin. 1 raportat la art. 193, alin. 1 din Codul penal, cu referire la art. 177, alin. 1, lit. b) din Codul penal.
Mai nouă Mai veche