Femeie găsită moartă pe terasa pensiunii Santa Fe din Suceava

Vineri, 26 noiembrie 2021, la ora 20:32, autoritățile au fost sesizate despre faptul că pe terasa pensiunii Santa Fe din municipiul Suceava se află o persoană decedată.

Pe terasa pensiunii a fost identificată o persoană de sex feminin, fără a prezenta semne vitale, fiind instalată rigiditatea cadaverică. În urma controlului corporal și al articolelor vestimentare nu au fost identificate urme de violență și niciun act din conținutul căruia să reiasă identitatea persoanei în cauză. Persoana decedată este posibil să fi fost persoană fără adăpost.

Personalul medical din cadrul SMURD a constat decesul la orele 20:29. Cadavrul a fost preluat și transportat la morga Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În vederea stabilirii identității cadavrului s-a procedat la deplasarea la sediul Asociației „Lumină Lină” din cadrul Bisericii Sf. Vineri unde, în urma discuțiilor cu polițistul local de serviciu, s-a stabilit că în evidențele asociației există o persoană pe nume Maricica T., de 53 de ani, care ar corespunde cu semnalmentele persoanei decedate. Persoana indicată a fost cazată ultima dată în centru la data de 17 ianuarie 2021.

Întrucât până în acest moment nu s-a reușit identificarea cadavrului, s-a dispus darea în urmărire a persoanei decedate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche