Învățătoare din Suceava, acuzații extrem de grave la adresa Spitalului Județean

Acuzații extrem de grave formulate la adresa Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava de o învățătoare de la Școala Gimnazială Nr. 3 din municipiul Suceava.

Învățătoarea Elena Teodorescu acuză un presupus comportament inadecvat al angajaților spitalului față de bolnavii care ajung la Terapie Intensivă și îi sfătuiește pe suceveni să nu își interneze rudele în vârstă la Spitalul Județean Suceava.

„Nu, au lăsat să moară 740 de oameni, cred că cel puțin 90 la sută au murit însetați, înfometați, lăsați murdati, cu fecalele pe ei, fără a li se da medicamentele pe care le luau în mod frecvent pentru alte boli. La ATI se leagă bolnavii de pat, se tratează mai rău că niște animale, le cer rudelor apa, pampers și alte lucruri foarte des deși bolnavii lor nu primesc nimic din ce le duc, e o bătaie de joc. Oameni buni, nu va mai duceți bătrânii la spital, dacă ajung acolo, nu ii mai luați acasă, vă anunță să veniți să îi luați în sac, de câteva săptămâni nu am auzit sa se externeze vreun bolnav de Covid, îi omoară cu zile. Mai bine să moară bieții oameni acasă, în patul lor, cu cei apropiați alături, cu o lumânare la căpătâi...nu vorbesc aiurea, asta se întâmplă acum in spitalul județean Suceava. Omoară oamenii pe capete, așa au ordin, să îi lase să moara în chinuri. Dumnezeu nu doarme!”, a scris Elena Teodorescu pe Facebook.

Mesajul a fost publicat într-un comentariu la un articol din presa locală cu privire la statistica transmisă de Direcția de Sănătate Publică Suceava privind numărul deceselor persoanelor diagnosticate cu Covid-19 în intervalul 1 septembrie - 15 noiembrie.

Învățătoarea nu a prezentat alte argumente sau dovezi care să susțină acuzațiile formulate. În ultima perioadă, persoanele care au făcut afirmații considerate false sau fără acoperire cu privire la aspecte care privesc funcționarea sistemului medical au făcut obiectul unor anchete demarate de autorități

14 Comentarii

  1. Are perfecta dreptate cine vrea să vadă nu numai la Suceava întrate spitalele din ROMÂNIA se întâmplă

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Are perfectă dreptate! Personalul medical nu ține cont nici de etica medicală, nici de jurământul pe care l-au depus. Sunt mai importanți banii pentru ei,decât viețile oamenilor care și-au pus încrederea în ei. Se întâmplă toate aceste lucruri! Știu asta de la o nepoată de-a mea care este asistentă și care spune același lucru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la ATI ce draq bani sa iei? de la cine? bolnavii stau mai mult sedati ca sa reziste durerilor. Daca vorbesti de bani, aia se duc la scursurile de macelari. Au ajuns la 3-4000 de euro si tot mai cer bani de la bietii bolnavi. Prafu si pulberea de infectii astia.

      Ștergere
    2. Un medic șef dintr-un sᴘιтᴀʟ ʀuᴘᴇ tăcerea – sporurile salariale pe ʙoʟɴᴀvul de C̫o̫v̫i̫d̫-19 au ajuns și la 30.000 de euro http://live48times.com/2021/08/16/un-medic-sef-dintr-un-s%e1%b4%98%ce%b9%d1%82%e1%b4%80%ca%9f-%ca%80u%e1%b4%98%e1%b4%87-tacerea-sporurile-salariale-pe-%ca%99o%ca%9f%c9%b4%e1%b4%80vul-de-c%cc%abo%cc%abv%cc%abi%cc%abd%cc%ab-19-au-aju/?fbclid=IwAR11MjHuU0S2dbMj4K_VlVToCSjKvLtJu3Qrq868phULzGfePkukT-rz_qE

      Ștergere
  4. Si ce a facut nepoata dumneavoastra ca sa se schimbe ceva?
    Ce argumente aduce doamna invatatoate?
    V-at gindit ca facind publice lucruri care nu stiti daca sunt adevarate unii amina internarea in spital si ajung cind poate e prea tirziu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acuzatii extrem de grave.Aceasta d-na ar trebui sa dea socoteala.Poate face mult, mult rau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si ce ati vrea sa faca daca voi, oile Domnului, dormiti somnul de veci?! Ce poate face o biata asistenta cand 90% dintre voi bagati pe gat tot ce vi se serveste, iesiti din case cand vi se permite, mergeti la somn tot la comanda, deci de ce asteptati de la o biata asistenta si nu mergeti peste acest spital sa va convingeti singuri daca e asa sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Aveti ceva probe pentru acuzatiile aduse ???

    RăspundețiȘtergere
  8. D-aia fug românii de spital ca dracu de tămâie: auzi, să te lase să crăpi flămând și plin de căcat și de pișat!...

    RăspundețiȘtergere
  9. Când i.am făcut plângere la Școală gen. Nr. 3,au zis ca nu am probe. La inspectorat la fel.... Acum sa aducă ea probe ca în spital se ucid oameni.Este o vorba.... "Lasă prostul în pace ca se descurca el!!!" Karma e karma

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche