Tânărul care a tâlhărit casiera de la Profi George Enescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Tânărul care a furat mai multe produse din magazinul Profi din cartierul George Enescu și a lovit-o pe casieră în timp ce încerca să scape a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiunea de tâlhărie. 

Atacul s-a produs luni seară, în jurul orei 20:30. Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către casiera magazinului Profi din cartierul George Enscu despre comiterea unui furt. Patrula de ordine publică s-a deplasat operativ, în aproximativ trei minute, și a identificat apelanta, care a indicat că autorul faptei a fugit către stația mijloacelor de transport în comun Curcubeul, de pe bulevardul George Enescu.

Polițiștii din cadrul patrulei s-au deplsat de urgență spre zona indicată unde au identificat un bărbat cu semnalmentele prezentate. S-a procedat la interceptarea, identificarea și imobilizarea acesteia, ulterior fiind condus la magazinul Profi, unde a fost recunoscut de angajatele magazinului ca fiind autorul faptei.

În urma efectuării controlului corporal, asupra lui Răzvan Zaharia, de 34 de ani, au fost identificate o parte din bunurile sustrase, valoarea totală a prejudiciului fiind de 198,88 lei. Totodată casiera a precizat faptul că bărbatul, pentru a reuși să iasă din magazin, a îmbrâncit-o.

Suspectul a fost condus la sediul Poliție Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea faptei. A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii „tâlhărie”.

În urma probatoriului administrat în cauză de către lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale, faţă de suspect a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, acesta fiind reținut în arestul IPJ Suceava.

Marți, în continuarea cercetărilor, în urma probatoriului administrat în cauză de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Răzvan Zaharia sub aspectul comiterii infracţiunilor de „tâlhărie calificată” şi „furt calificat”.

La aceeaşi dată, instanţa de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului. Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale până la soluţionarea procedurală a cauzei.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.