Tractorist depistat beat la volan, la Hănțești

Sâmbătă, 6 noiembrie 2021, la ora 21.15, în timp ce efectuau activități pe linie de poliție rutieră, pe raza comunei Hănțești, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Adâncata au oprit pentru control, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, un tractor agricol.

După ce s-au legitimat și declinat calitatea, lucrătorii de poliție au solicitat conducătorului tractorului agricol să prezinte pentru control documentele personale și ale autovehiculului, acesta arătând că nu le are asupra sa. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, lucrătorii de poliție au stabilit că conducătorul tractorului agricol este Marius G., de 51 de ani, domiciliat în comuna Hănțești, acesta nefiind posesor de permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au prelevat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de „Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche