Un bărbat a murit la două zile după ce a fost externat din Spitalul Fălticeni deși acuza dureri în zona stomacului

Luni, 15 noiembrie 2021, la ora 10:18, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană a decedat la domiciliu și nu este înscrisă la un medic de familie.

Echipa operativă a constatat că este vorba despre Neculai P., în vârstă de 75 de ani, care locuia în municipiul Fălticeni, împreună cu soția sa Veronica.

Sâmbătă, 13 noiembrie, nora bărbatului a solicitat prin 112 un echipaj al ambulanței întrucât acesta se simțea rău. Bărbatului i s-a făcut internare de o zi la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost supus investigațiilor, după care a fost trimis acasă.

Luni dimineață, în jurul orei 00:15, întrucât bărbatul se simțea în continuare rău, soția sa a apelat la 112 pentru a solicita ajutor. Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul la ora 00:34.

Din declarațiile verbale ale soției, persoana decedată nu era înscrisă la vreun medic de familie și suferea de mai multe afecțiuni. De asemenea, acuza de mai mult timp faptul că simte dureri în zona stomacului.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării autopsiei cadavrului. În această fază a cercetărilor nu există suspiciuni cu privire la cauza morții. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche