Un tânăr din Giurgești și-a pus capăt zilelor în grădina unei vecine

Joi, 25 noiembrie 2021, la ora 07.51, organele de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Preutești, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că Mihai G. a fost găsit spânzurat.

Tânărul în vârstă de 24 de ani locuia în satul Giurgești, comuna Vulturești, împreună cu concubina sa Alexandra R., și în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orelor 23.30, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de băuturi alcoolice a ieșit din locuința sa și a plecat în direcție necunoscută.

În dimineața de zilei de joi, la ora 07.50, tânărul a fost observat de Mariana B. spânzurat de un copac din curte locuinței sale, motiv pentru care aceasta a apelat numărul de urgență 112.

La fața locului a fost un echipaj de ambulanță care a constat decesul.

A fost efectuată cercetarea la fața locului împreună cu tehnician criminalist din cadrul Poliției Fălticeni, cadavrul neprezentând urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Vulturești, urmând a fi soluţionat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.
Mai nouă Mai veche