Buletin de presă, 8 decembrie 2021 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 07.12.2021, în jurul orei 08:00, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Slatina, o localnică de 50 de ani a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în albia unui râu.
Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto și a trei pasageri din autoturism, care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 07.12.2021, în jurul orei 10:00, în timp ce conducea autotractorul pe DN 2, pe raza comunei Forăști, un bărbat de 34 de ani a efectuat o manevră de depășire a unui tractor agricol în timp ce din sensul opus circula autocamionul condus de un bărbat de 49 de ani din județul Bacău, intrând în coliziune frontală cu acesta.
După accident, autotractorul a rămas pe sensul opus de mers fiind acroșat de un autoturism, iar un alt autovehicul a ricoșat într-un șanț.
Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 49 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 07.12.2021, orele 18:14, în timp ce conducea autoturismul pe bd. George Enescu din municipiul Sucea, la o trecere pentru pietoni, un bărbat de 46 de ani din comuna Drăgoiești a suprins și accidentat o localnică de 51 de ani, angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător, conducătorul auto părăsind locul accidentului.
Ulterior acesta a fost identificat de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Femeia de 51 de ani a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 07.12.2021, în jurul orelor 18:30, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2H, în localitatea Bădeuți, un bărbat de 45 de ani din județul Vaslui a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani din comuna Iaslovăț.
Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 37 de ani și a pasagerilor din autoturism, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ceva fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche