Femeie revenită din Spania, învinețită la ochi de soțul scandalagiu, la Stulpicani. Polițiștii l-au evacuat din locuință și au emis ordin de protecție pentru victimă

La 28 noiembrie 2021, ora 01:45, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin 112 de către o femeie din Stulpicani cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

Femeia este căsătorită cu soțul ei, Florin G., din anul 2008 și au împreună doi copii minori. Din verificările efectuate a reieșit faptul că în ziua precedentă femeia s-a întors de la muncă din Spania. Spre seară, soțul ei a început să consume băuturi alcoolice.

Pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, bărbatul a lovit-o de două ori cu palma peste față pe soția sa.

Femeia prezenta urme de violență la nivelul ochilor, dar nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului, fiind îndrumată spre serviciul de medicină legală pentru obținerea certificatului medico-legal.

Având în vedere cele sesizate, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate. În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca începând cu 28 noiembrie, pe o perioadă de 5 zile, agresorul să respecte următoarele măsuri de protecție: să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de victima agresiunii și copiii acesteia.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliției orașului Frasin, pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violența în familie” și „amenințarea”.
Mai nouă Mai veche