Un tânăr de 20 de ani și-a pus capăt zilelor înainte de Crăciun, la Bălăceana

Joi, 23 decembrie 2021, la ora 05:16, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că Grigore U., de 20 de ani, din comuna Bălăceana, a fost găsit spânzurat în camera sa

La faţa locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia și un tehnician criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. 

Polițiștii au stabilit că la data de 23 decembrie 2021, în jurul orelor 05:10, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, Lucia U. a observat faptul că în camera fiului ei este lumină, motiv pentru care s-a deplasat la el să vadă ce face. Când a intrat în cameră l-a găsit pe tânăr spânzurat de mânerele unui dulap.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul SMURD Suceava, care a constatat decesul.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, la examinarea sumară a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă pe suprafața acestuia, membrii familiei neavând suspiciuni cu privire la deces.

Având în vedere condiţiile în care a survenit decesul, cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Bălăceana.
Mai nouă Mai veche