Adolescent rănit după ce s-a îmbătat, a furat mașina părinților și s-a izbit într-un cap de pod, la Dorna Arini

Duminică, 16 ianuarie 2022, la ora 02:58, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată 112, despre faptul că aavut loc un accident de circulaţie cu victime pe raza comunei Dorna Arini.

Andrei D., de 17 ani, în timp ce conducea autoturismul Opel Vectra pe drumul comuna Părăul Arinului din comuna Dorna Arini, din direcţia DN 17B, ajungând într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a derapat şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Conducătorul auto nu posedă permis de conducere si se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar autoturismul a fost luat din curtea locuintei fără acordul părintilor.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Vatra Dornei.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar după folosire a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Vatra Dornei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Ulterior externării si după consultarea procurorului de caz se va analiza luarea unei măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche